25/12/17

Feliç Nadal a tothom!


NADAL,NADAL,NADAL.... Quants Nadals he viscut? I que diferents...a casa amb els pares, de petita, el pessebre, el cagatió, no, ara que hi penso ,no ho recordo. Si de més gran amb els meus nebots, cantar nadales, els reis...

Avui visc el Nadal més profundament, mirant als altres, sentint com Ell ens regala cada dia la nostra vida. Nadal és per a mi en aquest moment, intentar ajudar els qui pateixen, els qui fugen dels seus països per guerra, fam...però sobretot els nens. 
Com?, amb la meva vida.Intento donar cada dia la meva vida.Donar amor amb tot el que faig. L'Amor no té fronteres i arriba tard o d'hora a qui el necessita.

Pregar diàriament per totes les persones que injustament són preses de llibertat i d'humanitat i agrair a Déu, el que tenim i Ell ens ha donat. Podries haver nascut en un altre lloc, altres circumstàncies i no, estàs aquí. Que fem pels nostres germans? 


Nadal és Amor, Compassió, compartir el que tenim i som. Nadal és néixer a una nova vida. És fer neteja d'aquest any que ja s'en va... És deixar que la Llum et penetri dins del cor i deixar.se portar pel Camí.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada