20/9/17

Canvis per millorar!



Quan necessitem canviar apareix el moment del canvi.



Bé, a partir del mes d'Octubre farem unes classes de hatha Ioga que les anomenarem IOGA SUAU

Perqué?

És molt important que l'alumne pugui arrivar a relaxar.se en les postures, no forçar.les, per arrivar aquietar la ment.Ha de trobar el seu cami perque pugui avançar.No cal córre en el Ioga.Cap ón vas?
Les bases, les pautes, la manera de realitzar les postures han de quedar ben clares perque el que fas, creixi.Jo vull creixer amb tot el que faig i vull que les persones que confien en , també creixin amb .Per aixó tots els canvis que faig i faré en la meva manera d'impartir el Ioga seràn sempre pensant en els meus alumnes.


La classe d'esquena sana del dijous,la canviaríem per la classe de Ioga suau. Les persones que estan fent esquena sana, crec que és trobaran còmodes en aquesta classe, doncs es treballarà des d'un punt de vista correctiu per reforçar l'esquena.

Classe de Ioga Suau

Són classes destinades a alumnes (que ja veniu a Kiona, sigui d'esquena o de hatha Ioga)) i nous alumnes que tenen dificultats en diferents postures per diferents causes (rigidesa articular o muscular, dificultat en fer les diferents asanes per manca de força o de l'elasticitat, dolors muscularslumbàlgies), etc.
És farán variants de les diferents asanes de Hatha Ioga.
Seran classes on treballarem la respiració i la relaxació en les diferents asanes. Aprendrem a respirar durant les asanes i en els diferents exercicis.
És faran exercicis per tonificar i enfortir la musculatura abdominal.


Els nous horaris seran:

DILLUNS    I     DIJOUS
                  
 Hatha Ioga     16:00- 17:30 h

 Ioga Suau       17:45-19:15h

 Hatha Ioga     19:30- 21:00h

Es podrà fer una o dos classes per setmana.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada