Qui sóc


Teresa Cortada 

Vaig conèixer el món del Ioga quan tenia 17 anys. Des de llavors he estat sempre connectada amb el Ioga amb l’objectiu de trobar la calma i la pau interior.

Per a mi, el cos es el meu món. M'expresso i em comunico a través d’ell. 
Als 18 anys vaig estudiar teatre, expressió corporal i mim. Vaig seguir amb el món de la dansa contemporània i creativa.

El Ioga era la meva base, la meva font i on trobava el meu espai interior, però encara tenia necessitat de moure'm, de "fer" exercici, de "cremar", de cansar-me. Em costava restar quieta, parar la ment, concentrar-me.

Vaig seguir diferents mestres, diferents estils, fins que he centrat el meu camí en la línia del Ioga més a prop dels orígens.

La meva pràctica diària és el meu aliment, la meva disciplina és la meva força física i mental, la constància em dona concentració i pau.
Crec totalment en el Ioga i en les seves grans possibilitats terapèutiques i mentals.


El Ioga va més enllà del pla físic i mental. Transcendeix les nostres expectatives. El Ioga et transforma si vas amb un esperit humil, sincer, sense expectatives i amb fe.
El Ioga et fa connectar amb el que realment ets.

Sóc professora de Ioga des de 1998 reconeguda per l’AEPY (Associació espanyola de practicants de Ioga), organisme membre de la Unió Europea de Ioga (UEY).

Vaig obtenir el Certificat de Professionalitat com a Instructora de Ioga, expedit per la Generalitat el Gener de 2015

He estat delegada de l’Aepy de Barcelona, des del 2005 fins 2014.
També sóc terapeuta manual titulada des de fa 28 anys.


Actualment em dedico a la pràctica i ensenyament del Hatha Ioga en diferents centres de Barcelona.

--------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada